Рейдери ледь не привласнили державний Льодовий стадіон в Києві

08 жовтня 2019 року Голосіївський районний суд міста Києва наклав арешт на приміщення Льодового стадіону.
Рішення прийняте в рамках кримінального провадження щодо можливого рейдерства.
Згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, окремі об’єкти нерухомості на території Льодового стадіону належать панамській корпорації «FAPD INTERNATIONAL BUSINESS INC».
Однак, відповідно до інформації Міністерства молоді та спорту України все майно державного підприємства «Центральна учбово-тренувальна база по ковзанярському спорту «Льодовий стадіон» перебувають у державній власності та внесені до відповідного реєстру.
Відповідно до витягу попереднім власником вказаної нерухомості було ТОВ «Фірма Паллада» на підставі договору купівлі-продажу від 03.10.1994 року, яке придбало об`єкт у Київської міської організації з ковзанярського спорту «Олімп». Та будь які відомості щодо існування такої організації на території державного підприємства відсутні.
Ділки хотіли провести 07 жовтня 2019 року аукціон з продажу комплексу будівель і споруд, загальною площею 397,7 квадратних метрів, за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 9 (територія Льодового стадіону). Відчужити планували нежитлову будівлю під літерою «Л» площею 43,1 квадратних метрів, нежитлову будівлю під літерою «К» площею 126,6 квадратних метрів та споруду басейну під літерою «М» площею 228,0 квадратних метрів.
Однак, спільними силами правоохоронців та державних виконавців торги зупинено.
На даний час триває слідство.
Однак, загроза втрати державою приміщень Льодового стадіону ще зберігається.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *