У Києві правоохоронці оголосили підозру чоловіку за розбещення неповнолітньої

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 30-річний киянин почав чіплятися до 14-річної дівчинки та демонструвати їй статевий орган. Завдяки повідомленню перехожого, який бачив подію та вказав напрямок руху зловмисника, поліцейські оперативно затримали його. Розпочато кримінальне провадження.

Подія трапилася на Лісовому масиві Деснянського району столиці. Чоловік помітив дівчинку, яка йшла зі школи у компанії однолітків. Він почав до неї чіплятися, а потім чинити розпусні дії.

Як розповів т. в. о. начальника Деснянського управління поліції Юрій Герасименко, у ході перевірки отриманої інформації від місцевого мешканця, правоохоронці встановили:

«Компанія неповнолітніх йшла парком на вулиці Мілютенка. У цей час невідомий звернувся до однієї з дівчаток та, знявши білизну, оголив свій статевий орган. Аби запобігти наближенню правопорушника, один із підлітків застосував перцевий балончик. Випадковий перехожий, котрий бачив цю подію, одразу зателефонував на 102 та розповів поліцейським, у якому напрямку пішов цей чоловік».

Співробітники відділу превентивної діяльності, котрі у цей час перебували неподалік, затримали підозрюваного – 30-річного місцевого мешканця. Встановлено, що правопорушник був раніше засуджений за вчинення розбою та нанесення смертельних тілесних ушкоджень. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Фігуранту за погодженням із прокурором повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

 






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *