Володимир Зеленський: Моя місія – припинити війну на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський підкреслив, що його основна місія на посаді Глави держави – завершення війни на Донбасі.

«Якого Президента обирало суспільство? Президента, який припинить війну. Саме це моя місія впродовж п’яти років», – сказав Володимир Зеленський під час прес-марафону.

Він також звернувся до українців, які проживають на окупованих територіях Донбасу, та пообіцяв, що держава їх не покине.

«Ця частина людей, які відчувають себе українцями, повинна знати: ми їх не залишаємо, не кидаємо, ми їх обов’язково повернемо разом з територіями. Це – наш план «А». А план «Б» – якщо буде довгий шлях з поверненням територій, пріоритетом усе одно будуть люди», – наголосив Володимир Зеленський.

Також Глава держави зазначив, що найкращим аргументом для людей, які проживають в окупованих районах і не мають змоги отримувати інформацію з українських ЗМІ, повинні стати приклади позитивних змін на підконтрольних Україні територіях. Зокрема, йдеться про відкриття якісного контрольного пункту в’їзду/виїзду (КПВВ) та побудову європейської дороги в районі мосту біля Станиці Луганської.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *