Збірна України з самбо стала третьою на світовій першості серед серед юніорів та юнаків

В Тбілісі завершився чемпіонат світу з самбо серед юніорів та юнаків, що тривав з 11 по 14 жовтня.

Українська збірна у складі 39 спортсменів привезла додому 20 нагород – «золото», п’ять срібних та 14 бронзових, і в загальнокомандному заліку посіла третє місце.

Чемпіонкою світу стала Алла Бегеба, (в.к. 48 кг) яка 14 жовтня у фіналі здолала Мушарраф Ібодуллаєву з Киргизстану з перевагою в один бал — 3:2.

Віце-чемпіонами світу стали: Катерина Саблєва (юніорки, до 44 кг), Марія Меркулова (дівчата, понад 75 кг), Владислава Нецвіт (юніорки, до 60 кг), Єлизавета Горб (юніорки, понад 80 кг) та Ірина Логойда (дівчата, до 75 кг).

Бронзові призери: Катерина Хомяк (юніорки, до 56 кг), Катерина Москальова (юніорки, до 68 кг), Вікторія Гапон (юніорки, до 72 кг), Марія Рибачук (дівчата, до 60 кг), Ганна Антикало (юніорки, до 80 кг),Катерина Скора (юніорка, до 64 кг), Віталій Терентьєв (юніори, до 48 кг), Денис Раєвський (юнаки, до 60 кг), Назар Шадрін (юнаки, до 75 кг), Михайло Свідрак (юніори, до 68 кг), Станіслав Сергійчук (юнаки, до 81 кг), Ярослав Давидчук (юніори, до 90 кг), Владислав Березка (юніори, понад 100 кг) та Даниїл Шевченко (юніори, до 74 кг).

Вітаємо спортсменів і тренерів із чудовим виступом!






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *