Проектом бюджету на 2019 рік передбачено не менше 200 млн грн на будівництво Північного об’їзду міста Рівного

У проекті бюджету на 2019 рік передбачено окрему бюджетну програму у розмірі 200 млн грн на будівництво Північного об’їзду міста Рівного. Окрім цього, для фінансування проекту залучатимуться інші джерела фінансування.

Нова магістраль забезпечить проїзд транзитного транспорту з ділянки дороги  М-06 Київ – Рівне в напрямку траси Н-22 в об’їзд м. Рівне, а також з траси Н-25 в напрямку траси Н-22.

Протяжність Північної об’їзної дороги Рівного становитиме 14,2 км. У межах реалізації проекту заплановано нове будівництво ділянки протяжністю 6 км, реконструкція – 4 км та поточний середній ремонт існуючої дороги – 4,2  км.

Дорога матиме 2 технічну категорію із 2 смугами руху.

Виведення значного потоку транзитного транспорту за межі міста Рівного за рахунок будівництва Північної об’їзної дороги дозволить розвантажити міські вулиці від транзитного транспорту, зберегти від руйнувань покриття вулиць, а також сприятиме підвищенню безпеки руху, покращенню екологічної ситуації в місті та розвитку міста Рівного як важливого транспортного вузла.

На разі завершується підготовка проектної документації та проводяться роботи з обласною та міською владою, щоб забезпечити повне фінансування цього проекту та восени 2019 відкрити Північний об’їзд Рівного. 






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *