В Києві пасажир влаштував стрілянину в тролейбусі. Фото

Внаслідок події ніхто з пасажирів не постраждав, двоє правоохоронців отримали незначні ушкодження. На місці працює слідчо-оперативна група. 

Сьогодні на зупинці громадського транспорту «Караваєві дачі» правоохоронці помітили у тролейбусі чоловіка, схожого на підозрюваного у скоєнні шахрайства: місяць тому в Голосіївському районі зловмисник облаштував псевдообмінник, через інтернет домовився про обмін 190 тисяч доларів США, а коли клієнт передав йому гроші – втік через запасний вихід. 


Правоохоронці підійшли до чоловіка, представилися і попросили надати документи для перевірки. У відповідь він різким рухом дістав зброю, вистрілив у вікно, через яке і намагався втекти. Однак оперативники затримали його.

У результаті цієї події ніхто з пасажирів тролейбуса не постраждав. На місці працює слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, правоохоронці спілкуються зі свідками та очевидцями, а також встановлюють причетність зловмисника до скоєння шахрайських дій. Окрім того,   після проведення першочергової перевірки його діям буде надана правова оцінка.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://www.npu.gov.ua/news/novini-z-regioniv-ta-in-sajtiv/u-kijevi-zlovmisnik-pid-chas-perevirki-dokumentiv-vlashtuvav-strilyaninu-u-trolejbusi/






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *