У Дніпрі поліція затримала двох чоловіків, які відкрили хаотичну стрілянину в повітря та влучили у перехожу

Двоє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння вирішили «влаштувати салют» із зареєстрованого карабіну на честь дня народження. У результаті одна із куль влучила в обличчя випадковій дівчині, яка знаходилась за 500 м від місця стрілянини. До затримання чоловіків був задіяний спецпідрозділ КОРД. 

42-річний чоловік та його гість вирішили «влаштувати салют» з вогнепальної зброї та відкрили хаотичну стрілянину у повітря. Одна з куль влучила в обличчя 26-річний дівчині, яка розмовляла по мобільному біля магазину за 500 м від місця стрілянини.

Враховуючи ризики, поліція оточила квартал в радіусі можливого перебування стрілків. Коли правоохоронцям стало відоме місце перебування зловмисників, для їх затримання були залучені спецпризначенці КОРД.

В ході спецоперації після 15-хвилинних перемовин поліцейські затримали двох чоловіків. Карабін та 16 стріляних гільз вилучені. Наразі триває балістична експертиза.

За даним фактом слідчими Шевченківського ВП м. Дніпра відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

В ході розслідування поліцейські з’ясовуватимуть, хто з чоловіків влаштував стрілянину. За вказаний злочин хулігану загрожує до 7 років позбавлення волі.

 






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *