Для вбивства мешканця Бердянська нападники підготували два автомобілі

Зокрема, один із них був на європейських номерах. Про це сьогодні, 1 серпня, під час прес-конференції повідомив начальник поліції Запорізької області Сергій Коміссаров. 

Очільник запорізької поліції повідомив, що злочинна група осіб підготувала автомобіль на європейських номерах, придбаний для скоєння цього злочину з метою подальшого знищення.  Поліцейські встановили, що у  Бердянську  вони підготували інший автомобіль із запорізькими номерами, який використовували під час скоєння злочину. Також зловмисники придбали зброю.

«Поліція отримала інформацію, що ймовірні зловмисники можуть пересуватись на автомобілі іноземного виробництва. Марки автомобіля та його номер були невідомі. У рамках дії оперативного плану «Сирена» були виставлені пости та блокпости, поліцейські перевіряли всі автомобілі та вийшли на злочинців», – розповів очільник поліції Запоріжжя.

Він додав, що важливу роль у розкритті цієї справи відіграли оперативно зібрані свідчення очевидців та відпрацювання записів камер відеоспостереження. 
Також співробітник Бердянського відділу під час патрулювання доповів, що він помічав підозрілий автомобіль біля місця злочину. 

Сергій Коміссаров розповів, що під час оперативних заходів на одному з постів автомобіль, який потрапив у поле зору поліцейських, зупинили, а його пасажирів ідентифікували. На іншому посту підозрюваних затримали. Поліцейські передбачали та були готові, що може бути здійснений збройний супротив.

Всі особи були доставленні до відділу поліції, проведені всі  слідчі заходи. На даний момент вони затримані в порядку ст.208 КПК України, як підозрювані у скоєнні злочину за п.12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу  України (Умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

Крім того, поліцією був затриманий мешканець Бердянська, який, ймовірно, надав автомобіль, що використовувався під час скоєння злочину. Вся інформація перевіряється.  

На даний час ведуться всі необхідні слідчі дії. Триває досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *