Через негоду на узбережжі Азовського моря рятувальникам довелося витягувати автомобілі із розмитої дороги. Фото

28 липня на узбережжі Азовського моря погіршилися погодні умови, а саме пориви східного вітру до 12 м/с та злива, що призвело до розмиву дороги та утворення промоїн у м. Приморск та на косі Обіточна.
Так, об 11:20 в районі бази відпочинку «Автотурист» люди намагалися виїхати, але через промоїни та підняття рівня води автомобілі застрягли у піску.
Прибувши на місце, рятувальники встановили, що потребували допомоги більше десятка автомобілів. Бійці ДСНС за допомогою тросів і спецавтомобіля витягнули із району підтоплення до твердого покриття 11 легкових автомобілів та вивезли 46 людей, з них 9 дітей. Внаслідок події ніхто не постраждав.
Від ГУ ДСНС залучалась 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу.
В цей час на косі Обіточна через різку зміну напрямку вітру (північно-східного та східного), розпочався шторм й коливання рівня води, що призвело до розмиву дороги.
Співробітники «Бердянське лісове господарство в Приморському районі» на тракторі МТЗ та УАЗі витягнули 25 автомобілів та вивези 40 людей. Внаслідок події ніхто не постраждав.
Всього спільними силами вдалося врятувати 86 людей, з них 9 дітей, та витягнути 36 автівок.
Ситуація контрольована, проводиться постійний моніторинг, підрозділи ГУ ДСНС України у Запорізькій області знаходяться у бойовій готовності до дій за призначенням.

3.jpg 1.jpg

2.jpg 7.jpg






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *