Затоплений Київ: Як ліквідовують наслідки негоди? Фото

У зв’язку з ускладненням погодних умов у столиці, а саме: сильні зливи та шквали, підрозділи Головного управління ДСНС у м. Києві задіяні для ліквідації наслідків негоди:

  • проведено відкачування води із будівлі Солом’янського суду, вул. Шутова, 1;
  • продовжуються роботи по відкачуванню води із проїзджої частини дороги на перехресті вул. Теліги та вул. Щусєва, з підземного переходу у районі Шулявського мосту по проспекту Перемоги та підземного переходу по проспекту Перемоги, 35;
  • прибрано повалені дерева вул. Довнар-Запольського, 8 (2 дерева), проспект Перемоги, 53 (1 дерево), вул. Гарматна, 2 (1 дерево), вул. Дегтярівська, 21 (1 дерево).
Інформація щодо підтоплень:

У Шевченківському районі по вул. Ванди Василевської сталося падіння дерева та підтоплення переходів до станцій метро Політехнічний інститут, Шулявська.

У Солом’янському районі по вул. Виборзька сталося падіння дерева, підтоплення будівлі Солом’янського суду та під’їзду будинку по вул. В. Гетьмана, 26б.

У Шевченківському районі по вул. Дегтярівська сталося падіння дерева, по проспекту Перемоги сталося падіння бігборду та підтоплення автодороги поблизу станції метро Дорогожичі.

У Святошинському районі по вул. Боголюбова, 8 сталося підтоплення ветеринарної клініки.

Місцевими органами влади спільно з ДСНС вживаються заходи щодо надання допомоги населенню та ліквідації наслідків негоди.

Для ліквідації наслідків негоди від ДСНС залучено 35 чол. особового складу та 8 од.тех.

2.jpg                                      index.jpg

4.jpg 3.jpg

14.jpg 15.jpg

18.jpg 19.jpg

8.jpg






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *