Водію автомобіля, який насмерть збив дитину в м. Києві, оголошено про підозру

Прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру водію автомобіля «Hammer» за фактом вчинення ДТП, що сталося 24.07.2018 о 22 год. 30 хв. на бульварі Лесі Українки в м. Києві, внаслідок якого загинула дитина.

Вказана особа, грубо ігноруючи правила дорожнього руху, а саме червоний сигнал світлофору, здійснила наїзд на дівчинку, яка переходила дорогу на регульованому пішохідному переході. Від отриманих травм дитина померла в кареті швидкої медичної допомоги.

Водія автомобіля «Hammer» затримано та доставлено до Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія» для проходження освідування на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Наразі вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію його дій за ст. 135 КК України (залишення у небезпеці). Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, прокуратурою міста Києва готується клопотання до суду про арешт автомобіля «Hammer».

Проводяться всі необхідні слідчі дії для встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди та її механізму.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *