Інспектори Уктрансбезпеки розпочали масові перевірки

 

Сьогодні ситуація щодо безпеки пасажирських перевезень на українських автошляхах знаходиться на особливому контролі Уряду України.

     Тож, за дорученням Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, починаючи з 21  липня рейдові перевірки за дотриманням вимог чинного законодавства перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів, проводяться в тісній взаємодії із працівниками Нацполіції в масштабах усієї країни в особливому режимі посиленого контролю.

      Зважаючи на особливу вагу питання, 22 липня, окрім співробітників залучених до реалізації заходів контролю за дотриманням водіями габаритно-вагових параметрів, на дороги вийшли 58 інспекторів Укртрансбезпеки та стільки ж інспекторів Нацполіції для здійснення заходів контролю за дотриманням вимог чинного законодавства перевізниками, які здійснюють пасажирські перевезення. Маємо перші результати. Станом на 17:30 22 липня

перевірено 1230 транспортних засобів

     Виявлено 326 порушень,

з яких 71 випадок – це порушення режиму праці та відпочинку.

     Згадаймо: ймовірною причиною одного з резонансних ДТП минулої «чорної» п’ятниці вважають те, що втомлений водій заснув за кермом!!!!

     А 158 порушень – це відсутність дозвільних документів.

     Укртрансбезпека на сьогодні працює фактично в режимі повної мобілізації усіх наявних ресурсів заради спільного результату – суттєвого зниження аварійності на автошляхах.

     Керівництво Служби висловлює подяку особовому складу за те, що усі інспектори залучені до рейдових перевірок цими вихідними розуміли важливість поставлених задач і з повною віддачею працювали над виявленням правопорушників.

    «Впевнений, що завдяки повному взаєморозумінню і консолідації зусиль усіх і кожного зокрема ми зможемо кардинально змінити на краще ту ситуацію, яка склалась з аварійністю сьогодні», – підсумовує результати  «спекотного» вікенду виконуючий обов’язки Голови Державної служби України з безпеки на транспорті В’ячеслав Дідківський.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *