На Закарпатті п’яний голова РДА збив двох жінок, одна загинула. Відео

На Закарпатті голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, перебуваючи за кермом Jeep Grand Cherokee на “єврономерах” у нетверезому стані, скоїв наїзд на двох жінок. Внаслідок ДТП одна з постраждалих загинула.

Учора, 13 липня, о 22.37 в поліцію надійшло повідомлення від громадян про те, що в місті  Перечин на вул.Жовтневій автомобіль збив жінку, а водій може перебувати  в стані алкогольного сп’яніння. 

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група Перечинського відділення поліції встановила, що наїзд на двох жінок скоїв голова Перечинської районної державної адміністрації, мешканець Перечинського району. Керував він  джипом  марки «Черокі» іноземної реєстрації. 

На місце трагедії прибуло керівництво Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. 

Потерпілих – двох жительок міста Перечин віком 71 та 56 років «швидка» доставила в реанімацію районної лікарні. На жаль, молодша жінка померла від отриманих травм. За життя другої борються лікарі.  

Згідно висновку Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Розслідує справу спеціалізований відділ слідчого управління ГУНП області. Призначено ряд відповідних технічних експертиз з метою встановлення усіх обставин автопригоди.

Водія затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Автомобіль поміщено на спецмайданчик поліції.  

Через скоєну головою Перечинської райдержадміністрації дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої одна жінка померла, а ще одна перебуває у важкому стані в лікарні, голова облдержадміністрації Геннадій Москаль своїм розпорядженням оголосив у неділю, 15 липня, у Перечинському районі День жалоби.

Згідно з документом, на будинках державної влади, органів місцевого самоврядування, державних установах, підприємствах та організаціях Перечинщини буде приспущено Державний прапор, крім того установам та організаціям, незалежно від форми власності рекомендовано скасувати проведення розважально-концертних заходів.

 

 

Аварія у Перечині

Під колеса джипу потрапили люди…Відео: В. Касинець

Опубликовано Mukachevo.net Пятница, 13 июля 2018 г.

Голова Перечинської РДА ледь стоїть на ногах

Оприлюднено відео з місця смертельної ДТП, як голова Перечинської РДА ледь тримається на ногах

Опубликовано Mukachevo.net Пятница, 13 июля 2018 г.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *