Українські спортивні гімнасти здобули максимальну квоту на Юнацькі Олімпійські ігри

В азербайджанській столиці відбувся відбірковий турнір зі спортивної гімнастики, на якому юні олімпійці розіграли заповітні перепустки на ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри в аргентинському Буенос-Айресі.

http://noc-ukr.org/upload/news/1/16866/main/4ed4cdca61aa69e4992cdc4a32aefb33_main.jpg

В Баку нашу країну представили чотири гімнасти: Назар Чепурний, Анастасія Бачинська, Софія Дикальчук та Володимир Постой.

Для здобуття «квитка» до олімпійського Буенос-Айресу дівчатам необхідно було у багатоборстві потрапити до ТОП-17, а хлопцям – у ТОП-16.

Українські гімнасти зуміли вибороти максимальну квоту на Юнацькі Олімпійські ігри – 2 ліцензії. Першим заповітну перепустку для збірної України зі спортивної гімнастики здобув наш Назар Чепурний, який фінішував з дванадцятим результатом.

Вдалу ходу продовжила Анастасія Бачинська, яка не залишила жодних шансів суперницям. Вона не лише показала свій найкращий результат на міжнародній арені (54,299 бали), а й впевнено записала себе до числа фавориток на жовтневих ЮОІ. Українка посіла 1 місце.

Нагадаємо, ІІІ Юнацькі Олімпійські ігри відбудуться з 6 по 18 жовтня, в яких змагатимуться 3998 юних спортсменів з 206 країн світу.

На сьогоднішній день вже 26 українських спортсмени в 13-и видах спорту вже здобули почесне право представляти рідну країну в олімпійському Буенос-Айресі. З повним списком ліцензій можна ознайомитися за цим посиланням: http://noc-ukr.org/olympic/youth-games/buenos-ayres-2018/olimpiyski-licenzii/






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *