Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало майже 40 тисяч осіб та понад 6 тисяч транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 0/35; «Новотроїцьке» – 0/60; «Гнутове» – 0/35.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало майже 40 тисяч осіб та понад 6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9170 осіб та 1205 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10949 осіб та 2165 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8457 осіб та 1705 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4307 осіб та 1017 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10365 осіб.

Учора у КПВВ «Мар’їнка», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, прикордонники виявили в автомобілі громадянина України спортивне харчування в асортименті на загальну суму майже 15 гривень. Даний транспортний засіб та товар вилучено співробітниками ДФС для прийняття правового рішення.

У цьому ж КПВВ прикордонники Краматорського загону та працівники фіскальної служби виявили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, видане так званою ДНР. Документ був виявлений в особистих речах громадянина, який йшов на вхід з ТОТУ. Його передано представникам Національної поліції.

У КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом, на виїзд до ТОТУ, виявлено невідповідність номеру кузова автомобіля «Санг Йонг» 2012 р.в. з даними, зазначеними в реєстраційних документах.

На громадянина України, який був за кермом авто, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах). Матеріали адміністративної справи та автомобіль передано співробітникам поліції в Донецькій області.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідувало 24 автомобілі з  440 тоннами сульфату алюмінію (для очистки води) та з понад 11,6 тоннами медичних товарів, направлені від Посольства Швейцарії в Україні.

4 випадки пропонування хабарів для позачергового та безперешкодного перетину лінії зіткнення запропонували українці у КПВВ «Мар’їнка»,  «Майорське» та «Новотроїцьке» військовослужбовцям Краматорського та Донецького загонів.Від хабарів прикордонники відмовились. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *