Стрілянина в Миколаєві. Відео

6 червня близько 21:00 на території ринку «Юліана» у Центральному районі міста між місцевим мешканцем та ще декількома невідомими особами стався словесний конфлікт, який згодом переріс в бійку в ході якої один з ії учасників застосував зброю, як попередньо відомо, травматичної дії.  

Внаслідок події 39-річного місцевого мешканця з непроникаючими пораненнями та тілесними ушкодженнями доставлено до медичного закладу.

Правоохоронці встановили трьох осіб, причетних до вказаного правопорушення, та доставили їх до відділу поліції.

Та і потерпілий, і учасники конфлікту відмовляються надавати будь-які пояснення про інцидент, потерпілий також відмовляється і від написання заяви про скоєння злочину.

Попередньо за вказаним фактом слідчими розпочате кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 122 КК України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини та усіх учасників конфлікту. Громадяни, які стали очевидцями події, прохання звернутися до Центрального відділу поліції за адресою м. Миколаїв, вул. Декабристів, 8, тел: (0512) 53-12-71 або 102.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *