На Луганщині поліцейські зі стрільбою затримали хатнього злодія-іноземця

Чоловік не реагував на попередження та рухався в бік поліцейських з мисливським ножем. За попередньою інформацію, правопорушник іноземець та  на території України перебуває незаконно. Цієї ночі він встиг здійснити п’ять крадіжок з будинків громадян.

Протягом ночі з 19 на 20 травня, в Міловський відділ поліції надійшло п’ять повідомлень від громадян про вчинення крадіжок з проникненням до житла. Одному з потерпілих вдалось побачити зловмисника – чоловік зателефонував в поліцію та детально описав прикмети невідомого, який проник до нього в будинок, вкрав майно та втік.

Поліцейські почали відпрацьовувати територію. В районі тупику Елеваторський співробітники поліції побачили чоловіка, який підпадав під опис зловмисника. Це підтвердив і потерпілий, який був разом із нарядом поліції.

Помітивши правоохоронців, правопорушник забіг на територію непрацюючого фермерського господарства і дістав з кишені мисливський ніж. Це помітив офіцер поліції і попередивши чоловіка про застосування вогнепальної зброї, зробив постріл угору.

Зловмисник не відреагував на попередження і почав рухатись з ножем в бік поліцейських. Правоохоронцю довелось вистрелити втікачу в сідницю. Поліцейські надали пораненому першу медичну допомогу та викликали швидку.

За попередньою інформацію, правопорушник називає себе «Махмуд», він ні є громадянином України, місяць тому у РФ звільнився з місця позбавлення волі. На території України перебуває незаконно. Цієї ночі він встиг пограбувати п’ять будинків, де забирав гроші та мобільні телефони.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Встановлюються усі обставини події.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *