В Запоріжжі затримали хабарника. Фото

Затримання проводили в одному з закладів громадського харчування працівники обласного управління захисту економіки, слідчого управління Національної поліції, Департаменту контррозвідки СБ України та військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону.

Правоохоронці встановили, що посадова особа військової частини Національної гвардії України за певну винагороду займається вирішенням питань, пов’язаних з проходження строкової військової служби в рядах збройних сил України.

Так, було задокументовано факт вимагання спеціалістом військової частини Нацгвардії однієї тисячі доларів США неправомірної вигоди за вирішення питання щодо ухилення від призову на військову службу.

18 квітня в одному з закладів громадського харчування Запоріжжя працівники управління захисту економіки в Запорізькій області, слідчого управління Національної поліції, Департаменту контррозвідки СБ України та військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону затримали військову.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального Кодексу України.

До речі, на цьому тижні це вже третій випадок затримання осіб, які за певну винагороду обіцяли вирішити питання, пов’язані з ухиленням від призову на службу або не відправленням особи до зони проведення АТО.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *