У Миколаєві на хабарі поліція викрила посадовця облдержадміністрації. Фото

Начальник одного з управлінь Миколаївської ОДА обіцяв посприяти у вирішенні питання щодо ухилення від призову на строкову військову службу.

Оперативники Управління захисту економіки в Миколаївській області Нацполіції спільно зі слідчими обласної поліції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону викрили чиновника обласної державної адміністрації у протиправній діяльності.

Так, було встановлено, що начальник одного з управлінь пообіцяв громадянину вплинути на посадових осіб військкомату та вирішити питання про не призов останнього на військову службу. За таку послугу громадянин повинен був надати хабар посадовій особі у дві тисячі доларів США.

Сьогодні, 19 квітня, працівники управління захисту економіки в Миколаївській області Нацполіції спільно зі слідчими обласної поліції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону затримали посадовця. Правоохоронці вилучили дві тисячі доларів США. Фігурант затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Проводяться процесуальні заходи.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *