Шкіряк детально розповів про обстріли бойовиків

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк поділтвся інформацією про активізацію обстрілів з боку окупантів.

– Це справжня війна і вона реальна! – пише Зорян Шкіряк. – Триває чергова масштабна терористична атака та акт прямої агресії російських окупаційних військ на українські міста!!!
За словами радника міністра внутрішніх справ, ворог застосовує РСЗВ БМ-21 “Град” по житлових кварталах Авдіївки, Мар’їнки, Красногорівки, Гранітному! Б’ють безперервно і масовано з усіх видів важкої артилерії, танків, мінометів! Є значні руйнування, в тому числі житлових будинків.
– В Авдіівці російські фашисти цілеспрямовано наносять артудари по школі де розвантажували гуманітарну допомогу та по містечку життєзабеспечення!!! – зазничив Шкіряк. – Загинув цивільний співробітник ДСНС Сергій Горбань та мирна жінка, місцева мешканка. Є попередня інформація про пораненого іноземного журналіста, перевіряється.
Важко поранено підполковника ДСНС Дмитро Тритєйкіна, котрий цілодобово працював в таборі надання допомоги мешканцям міста! Наразі він на операційному столі. Молимось за його одужання. Масовані обстріли не припиняються!






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *