З вантажівки під час руху злетіла бетонна плита. Фото

30 січня, близько 17-ї години, в Хмельницькому на перехресті вулиць Вокзальна та Зенітна, один із екіпажів патрульної поліції виявив транспортний засіб MAZ, неподалік якого на проїжджій частині, лежала бетонна плита.
На місці події патрульні опитали водія даного транспортного засобу, який пояснив, що під час керування автомобіля, а саме здійснюючи маневр повороту ліворуч із причепа на дорожнє покриття випала бетонна плита, тому, що була не належним чином закріплена.
Дана плита затруднила рух транспорту на даному перехресті та пошкодила дорожнє покриття утворивши вибоїну.
Патрульні огородили місце події та забезпечували безпеку дорожнього руху до того часу, поки плиту не прибрали з проїжджої частини.
На кермувальника даного транспортного засобу поліціянти склали протокол за частиною 1 статті 139 КУпАП, який буде направлено до суду, де визначать міру покарання для водія. Так за попередній рік роботи патрульні за даною статтею зафіксували близько 20 аналогічних правопорушень.
Патрульна поліція звертається до водіїв, особливо великогабаритних транспортних засобів, будьте уважні, здійснюйте надійне закріплення та розташування вантажу, щоб це не призводило до негативних наслідків.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *