П’ятеро дітей постраждали в аварії. Фото

Як виявилося, водій легковика, який виїхав на смугу зустрічного руху та не зміг уникнути зіткнення з іншим автомобілем, керував машиною в нетверезому стані. У салоні його «Жигулів» перебували четверо його дітей та дружина.

 http://www.sai.gov.ua/uploads/20170123_115304.jpeg

Аварія сталася 22 січня, близько 18:45, на виїзді з міста Яремче. Як наразі встановлено, 27-річний мешканець села Микуличин, водій автомобіля «ВАЗ 2109», не врахував дорожньої обстановки, не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Форд Фієста» під керуванням 38-річного івано-франківця.

Внаслідок аварії водій автомобіля «ВАЗ 2109» отримав тілесні ушкодження у вигляді саден ноги. Його 29-річну дружину та трьох дітей віком 6, 4 і 3 роки госпіталізували до Яремчанської лікарні з травмами голови. Ще одного трирічного хлопчика з тяжкими ушкодженнями голови доправили до лікарні в обласному центрі.

 

Крім того, в ДТП постраждала ще одна дитина – чотирьохрічна пасажирка «Форда». У неї було діагностовано післятравматичні головні болі.

 

Працівники поліції з’ясовують усі обставини ДТП, у якій травмовані люди. Зокрема, було встановлено, що водій «Жигулів» перебував за кермом добряче захмелілим.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *