Депутат: Влада живе принципом бажання власного особистого збагачення

Два принципи зазвичай, які використовують люди, коли живуть. Принцип бажання і принцип реальності. Таке враження, що українська влада справді живе принципом бажання: бажання власного, особистого збагачення, а люди живуть принципом реальності, – про це заявив народний депутат України Олег Березюк. – Не дивлячись на великі старання української влади, об’єктивні показники економіки є просто неймовірно руйнівними. Долар скоро досягне відзначки 30 гривень за один долар. Це наслідки економічної реформи, фінансової регуляції, в тому числі Національного банку України, в тому числі і управління українською економікою. Пограбування через “ПриватБанк”, пограбування через “ПриватБанк”, пограбування через інші банки сьогодні відзначаються як і на курсі долара, так і на заможності і грошові наповненості економіки.

На думку Березюка, депутати не повинні говорити про перспективи, ми повинні говорити про те, як ми витягуватиме цю економіку від цих реформ, які на сьогоднішній день дуже проводяться обома лівими руками.

Шановні пані і панове, в хмільному угарі прийняття бюджету Рада ліквідувала податкову поліцію і добре зробила, це бандитський орган пограбування українських бізнесменів, комерсантів і економіки, – продовжив депутат. – І кроку назад неможна робити. Тому Рада на цьому тижні має прийняти Закон про фінансову поліцію, яка буде принаймні усучаснена. Не можна повертатися назад, треба йти вперед і показати підприємцям, що хоч щось робиться для них, а не тільки закривати не існуючі ФОПи для того, щоб не платити 700 гривень щомісячно.

Наступне. Постанова, яку ми зареєстрували, про зняття керівника ДФС та керівника Податкової поліції за злочинну діяльність щодо української економіки, вона також має бути внесена в залу і проголосована.

Наступне. Вельмишановні пані і панове, геополітична ситуація в світі також є песіма, також є песимістичною. Україна залишається цієї трубою, яка зв’язує – не обмовився – яка зв’язує східну деспотію Росії з західною ігнорантністю щодо української долі. Тому сьогодні вся дипломатія має не говорити про примирення на умовах окупації, яке сьогодні активно обговорюється, хто “за”, хто “проти”. Сьогодні українська держава, українська дипломатія має говорити про окуповані території, які, сподіваюся, є тимчасово окуповані, поки ми їх не звільнимо, про Закон про окуповані території, про політичну, економічну і військову ізоляцію територій, які, якщо будуть інтегровані на умовах окупації, просто знищать українську державність і суверенність.

Також песіма і настрої песимістичні, коли дивися на медичну українську галузь, немає медичної послуги в Україні, на превеликий жаль. Не дивлячись на те, що ми є опозиційна сила в парламенті, на сьогоднішній день ми підтримуємо вперше за 20 років написані і заплановані реформи медичної галузі, вони принаймні зрозумілі. Вперше за 25 років зрозуміло, що хоче зробити Міністерство охорони здоров’я з первинною ланкою охорони здоров’я. Сьогодні нападки на Міністерство охорони здоров’я є ознакою того, олігархату не подобається ні постанови про референтні ціни, які протягом цього місяця і наступного мають знизити ціни на ліки на 50-70 відсотків, ані перетворення і скерування державних коштів на інші фінансові, тобто потреби, фінансові потреби самого пацієнта і в залежності пацієнта від лікаря і лікаря від пацієнта. Тому парламент повинен підтримати Міністерство охорони здоров’я у стараннях змінити найгіршу на сьогоднішній день галузь української економіки і української соціальної системи – медичну галузь.

І, останнє, все це від того, все це песимістичне… весь цей песимістичний настрій від того, що ми з вами носимо на собі печать недоторканності. Політична корупція, яка породжує корупцію економічну і знецінення української людини залежить від нашої недоторканності.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *