На голосування депутатки пробували вплинути через її перукаря

Народний депутат України Світлана Войцеховська повідомила про те, що на її голосування пробували вплинути через її перукаря.

Мова йде про погашення заборгованостей перед колективом парламентського журналу “Віче”. Раніше депутати передбачали фінансування видання лише на перший квартал 2016 року. В подальшому із числа засновників журналу Верховна Рада повинна була вийти. Однак, трудовий колектив не спішив входити в число засновників, а Апарат Верховної Ради не вжив всіх заходів, аби не мати фінансових зобов’язань перед трудовим колективом після сплину першого кварталу 2016 року. Відтак, виникла заборгованість по заробітній платі та з деяких інших питань.

Керівництво журналу почало надзвонювати до народних депутатів по внутрішньому урядовому зв’язку. В депутатів виникло питання, звідки в керівника журналу доступ до спецзв’язку АТС-100.

Окрім цього, народний депутат Світлана Войцеховська заявила про ще один спосіб впливу.

– Працівники журналу “Віче” знаходять мою перукарку, телефонують їй і кажуть, що скажіть, щоб вона проголосувала за продовження, за зарплату, щоб відчепилася від журналу “Віче”, – заявила депутат.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *