П’яний водій побив поліцейських. Відео

Для уникнення відповідальності чоловік, якого патрульні запідозрили у керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, наніс їм тілесні ушкодження.

Напередодні Нового року, близько 1-ої години ночі, в Миколаєві на вулиці Акіма патрульні побачили автомобіль TOYOTA Camry, в якого не працювала підсвітка номерного знаку. На вимогу інспекторів водій зупинив транспортний засіб на вулиці Адміральській. Чоловік відповів, що в нього все гаразд, тоді охоронці порядку запропонували йому вийти і переконатися самому. Коли водій вийшов з транспортного засобу правоохоронці відчули запах спиртного від нього та помітили інші ознаки алкогольного сп’яніння. На місці пройти тест на стан сп’яніння водій відмовився, погодившись при цьому пройти його в медичному закладі.

В приміщенні медустанови 43-річний чоловік знову відмовився пройти тест на “Драгері”, але погодився здати аналізи. Направляючись до вбиральні чоловік корпусом штовхнув одного з охоронців порядку, у відповідь правоохоронець попросив його тримати дистанцію. Почувши це чоловік розвернувся і повідомив, що йому потрібно повернутись до лікаря. Вже в тій кімнаті він став махати рукою перед обличчям охоронця порядку, а в якийсь момент наніс йому удар в лице, розбивши при цьому губу. До чоловіка патрульні застосували спецзасіб “кайданки”.

Після цього охоронець порядку, який отримав тілесні ушкодження вийшов з приміщення, аби доповісти про подію. В цей момент чоловік ногою наніс удар в обличчя іншому патрульному, від чого у нього з носу пішла кров. Перший правоохоронець, почувши шум, повернувся та підбіг до правопорушника, в цей момент він наніс йому удар ногою в коліно.

На місце події охоронці порядку викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції, а до їх приїзду склали на водія адмінматеріали за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

 






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *