Смертельна аварія на Харківщині. Фото

Інформація про ДТП з постраждалим надійшла до чергової частини Валківського відділу поліції четвертого січня, близько 19:30.

 По прибуттю слідчо-оперативної групи на місце пригоди, попередньо встановлено, що на 400 км автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Шелудьково Коломацького району,  35-річний водій автомобіля  «Шевроле-Авео» не впорався з керуванням скоїв наїзд на пішохода 59-річного чоловіка, який намагався перетнути проїзну частину в невстановленому місці.

 В цей час позаду в попутному напрямку рухався автомобіль «Рено» червоного кольору, під керуванням невстановленого водія, який допустив повторний наїзд на вказаного пішохода, та залишив місце пригоди.

Внаслідок подвійного наїзду, пішохід загинув на місці пригоди.

 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівники стаціонарного посту поліції УПД ГУНП в Харківській області  № 6 м Валки, на узбіччі автодороги Київ-Харків-Довжанський  розшукали і другий транспортний засіб. Водій автомобіля «Рено-Мастер», 51-річний мешканець Хмельницької області, в скоєному зізнався.

Наразі правоохоронцями встановлюються обставини та причини пригоди, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ознаками ч 2 ст 286 КК України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *