Автобус в’їхав в магазин. Фото

Водій автобуса «Сетра» скоїв наїзд на автобус «ПАЗ», після чого врізався у придорожній магазин. Унаслідок ДТП один із пасажирів отримав легкі тілесні ушкодження.

http://www.sai.gov.ua/uploads/20161227_090353.jpeg

Близько 10-ї години ранку, 26 грудня, до чергової частини Слов’янського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць. При виїзді правоохоронців на місце події було встановлено, що водій автобуса «Сетра», 28-річний мешканець Луганської області, рухаючись зі сторони мікрорайону «Хімік», скоїв наїзд на автобус «ПАЗ», що стояв на зупинці, після чого виїхав за межі проїжджої частини та врізався в стіну магазина.

Від удару один із пасажирів рейсового автобусу «ПАЗ», мешканець Слов’янська 1994 року народження, отримав легкі тілесні ушкодження.

Правоохоронці перевіряють всі обставини події. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Її санкції передбачають покарання від штрафу до обмеження волі строком на 3 роки.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *