ДП «Укрветсанзавод» отримав нового керівника

Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа представив трудовому колективу ДП «Укрветсанзавод» та директорам його філій нового керівника – Віктора Михайловича Підгорного, якого наказом Голови Держпродспоживслужби призначили виконуючим обов’язки генерального директора ДП «Укрветсанзавод».

При цьому Володимир Лапа ознайомив присутніх із наказом про звільнення з посади в.о. гендиректора «Укрветсанзаводу» Володимира Володимировича Чечета.

«Держпродспоживслужба принципово налаштована на те, щоб максимально швидко вирішити ті проблеми, які пов’язані з «Укрветсанзаводом», та налагодити ефективну роботу заводу та його філій», – наголосив Володимир Лапа.

За його словами, за останній період «Укрветсанзавод» нажив недоброї слави як щодо утилізації та переробки відходів тваринного походження, так і щодо накопичення мільйонних боргів. Тому перед новим керівництвом стоїть складне завдання щодо фінансового, економічного та кадрового оздоровлення підприємства.

У свою чергу в.о. генерального директора ДП «Укрветсанзавод» Віктор Підгорний зазначив, що першочерговим завданням є стабілізація ситуації на підприємстві: «Рішуче налаштований на те, щоб зупинити цей безлад та міцно стати на ноги».

За його словами, серед першочергових завдань – оптимізація роботи державного підприємства, надання більших прав філіям, напрацювання довгострокової програми розвитку та бізнес-плану підприємства. «Хочу зауважити, що на даний момент нормотворча робота на підприємстві взагалі відсутня. Підприємство не представлене у жодній програмі, ні у Кіотському протоколі, ні в охороні навколишнього середовища, навіть у програмі протиепізоотичних заходів», – зауважив Віктор Підгорний.

У цій роботі, зауважив він, потрібна командна гра і тісна комунікація з Держпродспоживслужбою та Мінагрополітики.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *