Фанатські бійки в Києві. Відео

Напередодні завершального матчу групового етапу Ліги Чемпіонів Динамо-Бешикташ в Києві зафіксовано декілька бійок між українськими та турецькими фанами.

За повідомленням Національної поліції, 5 грудня з 20:00 до 24:00 чергова частина столичної поліції отримала 8 повідомлень від лікарів про те, що до них із тілесними ушкодженнями за медичною допомогою звернулися громадяни інших держав.

Із кожним з потерпілих за допомогою перекладача поспілкувалися слідчо-оперативні групи управлінь поліції. Чоловіки віком від 21-го до 37-ми років пояснили, що отримали травми під час бійок із невідомими особами на кількох вулицях міста: Хрещатик, Інститутська, Басейна, Велика Васильківська. У пацієнтів – забої тіла, у декого – переломи. Всі потерпілі відмовилися від госпіталізації та написання офіційних заяв, а відтак залишили медичні установи.

Крім того, до Печерського управління поліції звернулися 49-річний і 28-річний іноземці, які повідомили: після конфліктів з невідомими, які тривали не більше двох хвилин, вони виявили відсутність своїх мобільних телефонів.

На цей час за всіма повідомленнями триває перевірка, після якої буде визначена правова кваліфікація подій.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *