Трагедія в Києві. Відео

Дітки дев’ять днів без догляду були самі в квартирі: хлопчик помер, а за життя його сестрички борються лікарі.

Повідомлення про жахливу трагедію в поліцію надійшло вночі. 20-річна горе-мати виявила свого однорічного сина мертвим, а її дворічна донька перебувала в непритомному стані.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поліція з’ясувала, що 20-річна уродженка Миколаївської області залишила двох діток самих вдома. А коли повернулася до квартири, виявила сина мертвим, а доньку – без свідомості.

Зі слів начальника слідчого відділу Голосіївського управління поліції Олександра Самусенка, тіло хлопчика направили в морг, а за життя дівчинки борються лікарі. Слідчі встановили, що, залишивши дітей вдома, жінка проводила час разом із коханцем у районі столичних Березняків.

Правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії для з’ясування обставин страшної події. Горе-матір затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Уже розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Встановлено, що у жовтні жінка народила ще одну дитину, яка живе із її кавалером. Затримана пояснила, що ці дев’ять днів вона перебувала із немовлям.

Проводяться всі необхідні слідчі дії, аби встановити всі обставини цієї трагічної події та надати правову оцінку діям жінки.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *