Яценюк подав до суду. Документ

Колишній Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк подав до суду позов про захист честі, гідності та ділової репутації. Позовну заяву він оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

Яценюк вимагає спростування поширеної інформації начебто про придбання ним нерухомості в Маямі.

“Подав до суду на автора розповсюдженої проти мене брехні.

Заявляю, що не маю і ніколи не мав у власності ані рухомого, ані нерухомого майна за межами держави Україна; не маю закордонних рахунків у банках; не маю жодного відношення до іноземних компаній, тим більше не є власником чи кінцевим беніфіціаром компаній, зареєстрованих за межами нашої Держави.

Заявляю, що є виключно громадянином України і ніколи не мав громадянства іншої країни та не отримував права на постійне проживання у жодній країні світу.

Повна інформація про належне рухоме і нерухоме майно, майновий стан та членів сім’ї міститься у моій декларації за 2015 рік, яка є в загальному доступі.

Вимагаю визнати недостовірною поширену інформацію та зобов’язати автора цього фейка протягом десяти календарних днів з дня набрання законної сили рішенням суду спростувати її в такий самий спосіб, яким ця неправдива інформація була поширена,” – написав Яценюк.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *