В Києві “накрили” бордель із списками клієнтів. Відео

Діяльність «борделю» була завуальована під діяльність стриптиз-клубу. В приміщенні закладу оперативники виявили 10 стриптизерок. За послуги сексуального характеру клієнт мав сплатити близько 8 тисяч гривень.

Співробітники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Національної поліції у столиці викрили будинок розпусти, діяльність якого була завуальована під прикриттям стриптиз-клубу. В приміщенні зазначеного розважального закладу виявлено 10 стриптизерок. Одна з жінок затримана в той час, коли надавала сексуальні послуги відвідувачу закладу за грошову винагороду.

Під час проведення санкціонованого обшуку оперативники вилучили близько 10 тисяч гривень, мобільні телефони та сім-карти, які використовувалися для забезпечення злочинної діяльності. Крім того, у приміщенні закладу виявлено рекламну продукцію (буклети, візитки), «чорнову бухгалтерію» (записи щодо клієнтів, кількості отриманих коштів), інші речові докази.

За попередніми даними, щоб отримати послуги сексуального характеру від стриптизерки, клієнт мав сплатити від 2,5 до 7,5 тисяч гривень.

Поліцейськими вже встановлено, що до організації вказаної злочинної діяльності причетні працівники адміністрації закладу. Слідчі дії тривають.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *