Депутат розповів про бардак в лісовому господарстві. Відео

Народний депутат України Остап Єднак звернув увагу Прем’єр-Міністра України Володимира Гройсмана на порушення законодавства в лісовій галузі. Під час пленарного засідання Верховної Ради нардеп заявив, що галузь перебуває в глибокій кризі.

“Важливе відео, на якому Прем’єр-міністр пропонує мені стати співкоординатором процесу реформи в управлінні лісовим господарством.

Що власне сталось. Поясню.

Впродовж каденції Уряду Яценюка та за 6 місяців Уряду Гройсмана злочинці на чолі галузі ввели лісове господарство в чи не найгіршу за роки незалежності кризу.

Не було зроблено жодного кроку на шляху до системних реформ.

Імітувалась бурхлива діяльність задля прикривання існування зловживань та корупційних схем. “Прозрий” конкурс виграла особа, що майже рік очолювала та прикривала зловживання.

Все це змусило мене здійснити безпрецедентний публічний тиск на Уряд, відкликати мій підпис з-під Коаліційної Угоди, піддати зокрема себе брудним дискредитаційним кампаніям.

До честі Володимира Борисовича, на критику пішла реакція, а значить можливий позитивний результат – до якого ще довго іти. І корупційна система буде боротись за виживання – буде вилито тонни бруду, спроб дискредитації, політичного тиску.

Очолити процес реформ я зможу лише за погодження з Прем’єр-міністром ключових положень реформи які я представлю наступного тижня. To be continued,” – повідомляє Остап Єднак.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *