У Києві жінка вбила свого співмешканця та намагалася спалити його тіло

34-річна мешканка Харківської області нанесла своєму 26-річному співмешканцю з Миколаївки більше двадцяти колото-різаних ран, три удари тупим предметом, облила соляркою і спробувала спалити. Спроби затриманої приховати свою причетність до вчинення злочину їй не допомогли. Варто відзначити, що і затримана, і загиблий знаходились у розшуку за скоєння майнових злочинів.

До поліції надійшло повідомлення від 40-річного місцевого жителя про те, що в погребі свого дачного будинку він виявив тіло чоловіка з численними колото-різаними ранами. Також заявник розповів, що потерпілий разом зі своєю співмешканкою працювали у нього сторожами і допомагали по господарству. Однак жінки за місцем проживання не було.

На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. При ретельному огляді місця злочину на подвір’ї домоволодіння поліцейські виявили сліди боротьби, крові, а також сліди волочіння до погребу, де і було знайдено тіло вбитого.

Від господаря будинку поліцейські дізналися, що його «квартиранти» були неохайними, але при огляді домоволодіння правоохоронці помітили, що у кімнатах наведений порядок. Як було встановлено пізніше, щоб відвести від себе підозру, затримана спробувала приховати сліди злочину: вимила знаряддя вбивства і прибрала все сміття, а також залишила записку «для чоловіка».

На пошуки підозрюваної був задіяний весь кримінальний блок Слов’янського відділу поліції, дільничні інспектори, які обходили прилеглі вулиці, опитували мешканців сусідніх домоволодінь, поступово збираючи та аналізуючи інформацію, де могли бачити жінку, та куди вона могла піти. У результаті слідчо-оперативної роботи вже через кілька годин після звернення підозрювана була затримана.

Жінка розповіла, що напередодні ввечері її цивільний чоловік прийшов додому п’яний, через що між ними виник конфлікт. Тоді вона схопила ніж і нанесла чоловікові більше двох десятків колото-різаних ран. Коли він перестав подавати ознаки життя, вона кинула його у льох, облила соляркою і спробувала спалити. Після навела порядок у кімнатах, зібрала свої речі і сховала їх у 500 метрах від місця вбивства, а сама поїхала до знайомої.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років.

Підозрювана затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, надалі буде вирішено питання про обрання запобіжного заходу.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *