Наслідки обстрілу Щастя. Відео

І все це напередодні 1-го вересня – дня, коли згідно Мінських домовленостей має відбутися повне та безумовне припинення вогню.

Так, в ніч на 31 серпня, бойовики застосовуючи заборонену Мінськими домовленостями зброю 27 разів відкривали вогонь по населеним пунктам мирної Луганщини.

З мінометів калібру 120 мм двічі зі сторони с. Весела Гора (територія тимчасово підконтрольна НЗФ «ЛНР) обстріляли м. Щастя. Внаслідок обстрілів поранення отримала 28-річна місцева жителька. Жінка з мінно-вибуховою травмою та осколковими пораненнями госпіталізована до лікарні. Крім того, внаслідок обстрілів згорів будинок на вул. Приозерна. Пошкоджені лінії електропередач, знеструмлені дві вулиці (Центральна й Миру) та відділ поліції у м. Щастя.

П’ять разів зі сторони с. Калинове (окупована територія) бойовики з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, крупнокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї обстрілювали околиці с. Новоолександрівка та с. Новозванівка Попаснянського району.

Зі сторони с. Сокольники (окупована територія) бойовики з мінометів калібру 82 мм двічі обстрілювали с. Кримське Новоайдарського району.

Тричі з боку пам’ятника князю Ігорю (окупована територія) відкривали вогонь з крупнокаліберних кулеметів та гранатометів по Станиці Луганській.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 258 КК України «Терористичний акт».






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *