Звільнено виконуючого обов’язки ректора НАУ Володимира Харченка

МОН увільнило Володимира Харченка від виконання обов’язків ректора Національного авіаційного університету.

Таке рішення було прийнято на підставі рішення комісії МОН з перевірки скарг і звернень громадян щодо Національного авіаційного університету 23 серпня 2016 року.

 

“Сьогодні з’явилося повідомлення, що СБУ затримало Харченка під час отримання хабаря в розмірі 170 тисяч євро – це ще одне свідчення, що рішення комісії МОН щодо Харченка було правильним, а його звільнення – закономірним”, – зазначив директор департаменту вищої освіти МОН Олег Шаров.

Нагадуємо, що засідання комісії МОН з перевірки скарг і звернень громадян щодо НАУ відбулося у залі Колегії МОН, а за перебігом засідання можна було спостерігати в онлайн режимі на Освітньому порталі «Педагогічна преса».

До складу комісії увійшли представники Міністерства освіти і науки, Державної інспекції навчальних закладів України, Інституту вищої освіти Національної педагогічної академії наук України, Громадської мережі «ОПОРА», вищих навчальних закладів України.

Очолив комісію директор департаменту вищої освіти МОН України Олег Шаров (наказ МОН України від 6 травня 2015 р. № 487).






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *