Сьогодні в Києві перекриють рух. Схема

За інформацією КМДА 27 липня, з 06:00 до 17:00 буде заборонено рух усіх видів транспорту на вул. Трьохсвятительській (на відрізку від Михайлівської площі до Європейської площі), вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Михайлівської до Європейської площі), Володимирським узвозом (на відрізку від Поштової площі до Європейської площі), на Парковій дорозі (на відрізку від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), на вул. Михайла Грушевського (на відрізку від вул. Шовковичної до Європейської площі).

Перекриття руху пов’язане з проведенням заходів із відзначення у 2016 році Дня хрещення Київської Русі-України 27 та 28 липня у місті планується запровадити тимчасове обмеження або заборону руху транспорту на деяких вулицях.

У разі необхідності буде обмежено або заборонено рух усіх видів транспорту 27 липня з 06:00 до 13:00 на вул. Вербицького, 3-Г, вул. Декабристів, проспекті Миколи Бажана, Південному мосту, Дніпровському узвозі, алеї Героїв Крут, площі Слави, вул. Івана Мазепи, вул. Михайла Грушевського, Європейській площі, а також на вул. Чорнобильській, просп. Перемоги, бульварі Тараса Шевченка, вул. Володимирській, пров. Володимирському, Михайлівській площі.

Важливо зазначити, що у разі необхідності також буде закрито на вихід станцію київського метрополітену «Арсенальна» 27 липня 2016 року з 13:00 до 20:00.

До уваги водіїв! Схему попереджувальних знаків під час заходів можна переглянути за посиланням СХЕМА

Крім того, буде внесено зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування. А також заборонено паркування транспортних засобів у місцях проведення заходів.

Національна поліція України звертається до водіїв з проханням завчасно скорегувати маршрути руху, бути уважними та обережними, дотримуватись Правил дорожнього руху, сигналів регулювальників та вимог дорожніх знаків.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *