У ДТП в Біловодському районі травмовано двоє неповнолітніх

Учора, у селищі Євсуг Біловодського району, внаслідок зіткнення мопеда з автобусом постраждали неповнолітні водій та пасажир.

Автопригода сталася приблизно о 15:00 на перехресті вулиць Старобільська – Широка в селищі Євсуг Біловодського району.

За попередніми даними, 25-річний водій рейсового автобусу «ЕТАЛОН», виконуючи обгін на перехресті, скоїв зіткнення з мопедом «VANTUS», під керуванням 16-річного хлопця, який, в свою чергу, при здійсненні маневру повороту ліворуч не увімкнув покажчик повороту.

Внаслідок автопригоди до лікарні с травмами голови госпіталізований сам водій мопеду, а також 13-річний пасажир, з тілесними ушкодженнями у вигляді численного забиття ніг.

Подію внесено до ЄРДР та кваліфіковано за статтею 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». На даний час проводиться перевірка, причини ДТП з’ясовуються.

Шановні водії мототранспорту! Поліція звертається до вас з переконливим проханням бути вкрай уважними на дорозі, завжди використовувати мотошоломи, ні в якому разі не порушувати норми дорожньої безпеки, дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та правил маневрування. Пам’ятайте, що нехтування цими вимогами може призвести до травмування або навіть летальних наслідків.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *