Телевежу на горі Карачун запустять у вересні

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів про нову  телевежу, яка транслюватиме українські канали.

“Схоже, Краматорськ до Дня міста чекає гідний подарунок. Монтажні роботи телевежі на горі Карачун тривають повним ходом. Орієнтовний термін введення в експлуатацію – кінець вересня, темпи виконання залежатимуть від погодних умов.
Щогла висотою 180 метрів складатиметься з 24 секцій, привезених з Кіровограда і Тернополя. Фактично ми поновимо радіус покриття зруйнованої в 2014 році РТПС.
В першу чергу на вежі буде встановлено передавач потужністю 20кВт для трансляцій програм УТ-1 і передавачі обласного каналу «ДоТебе». Загалом станція транслюватиме 15 загальноукраїнських каналів і 7 радіостанцій.
Є ще один знаковий для Донеччини об’єкт – підірваний бойовикам міст поблизу Слов’янська. У вересні після завершення тендерних процедур також приступаємо до будівництва.
За останній рік нам довелося подолати чимало бюрократичних перепон. Але відновлення телевежі та мосту – справа честі не тільки для обласної влади, а для всієї держави.”






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *