На Херсонщині внаслідок ДТП 4 людини загинуло та 6 травмовано

15 липня, близько 3-ї години, на 460 км автодороги Харків – Сімферополь, поблизу с. Сокологірне Генічеського району, сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

За попередніми даними, 35-річний водій автомобіля «Nissan Almera» виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Opel Vivarо», який рухався в напрямку АР Крим.

Внаслідок автопригоди водій автомобіля «Nissan Almera» та дві пасажирки автомобіля «Opel Vivarо» загинули на місці ДТП. У Генічеській лікарні від отриманих тілесних ушкоджень померла 77-річна пасажирка автомобіля «Opel Vivarо».

Також до лікарні Запорізької області з травмами різного ступеню тяжкості доставлені 6 пасажирів автомобіля «Opel Vivarо», серед яких 3-річний хлопчик.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення за ч.3 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *