У центрі Харкова застрелили чоловіка. Відео

Подія сталася11 липня близько 19-10 на вулиці Римарській.

Інформація про те, що посеред вулиці лежить тіло закривавленого чоловіка, надійшла до Шевченківського відділення поліції в місті Харкові.

Працівниками слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що сьогодні ввечері до офісу, який спеціалізується на ремонті комп’ютерної техніки, зайшов невідомий чоловік та з незрозумілих причин відкрив стрільбу з невстановленої зброї. У цей час у приміщенні знаходилися двоє робітників даного закладу. В одного з них влучила куля, інший встиг сховатися в коморі та викликати правоохоронців.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На даний час на місці події працює слідчо-оперативна група.

Зібрані речові докази передані для проведення експертизи.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління поліції Харківської області Андрій Шарнін, вже встановлено ймовірну особу зловмисника. Йому 37 років, мешканець міста Києва, проживає в Україні тимчасово, громадянин Грузії. Якщо вам відома ця людина або місце її знаходження прохання повідомити інформацію за телефонами 70-59-300, 102, або іншим зручним для вас способом.

 






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *