Родичі з’ясовували стосунки ножем

Неприязні відносини зі шваґром у 53-річного жителя села Прислуч склалися давно. 3 липня, близько 17 години під час чергового з’ясування стосунків 49-річний родич-односелець через ножове поранення опинився на операційному столі.

Учора, будучи напідпитку, швагро, який проживає сам, навідався до рідні. Чоловік його рідної сестри саме чистив на кухні картоплю. Між обома знову виникла сварка, під час якої господар помешкання вдарив кухонним ножем у груди небажаного гостя. 25-річна донька, яка була в будинку, знайшла закривавленого дядька вже на вулиці біля паркану.

Лікарі швидкої медичної допомоги, які одразу прибули за її викликом, із попереднім діагнозом проникаюче поранення грудної клітки зліва, геморагічний шок госпіталізували потерпілого у реанімаційне відділення Березнівської центральної районної лікарні. Після оперативного втручання медики оцінюють його стан як стабільно важкий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Обоє чоловіків у поле зору правоохоронців не потрапляли.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *