Заворушення на Донеччині

4 липня Близько 22.00 група людей з числа раніше судимих в стані алкогольного сп’яніння намагалася перешкодити пересуванню військової техніки. Зачинщики підбурювали городян до безладів. В результаті на проїжджій частині зібралося близько 100 жителів, які перекрили дорогу.

З метою стабілізації ситуації на місце прибув начальник ГУНП в Донецькій області В’ячеслав Аброськін. За його розпорядженням поліцію Торецька було піднято по тривозі. Правоохоронці пояснили городянам, що своїми діями вони порушують закон та наражають місто на небезпеку.

«Натовп намагався блокувати наших військових, які змінювали своє розташування. Мною було дано наказ розблокувати дорогу і затримати активних учасників, що і було зроблено співробітниками поліції Торецька. Шкода, що місцевий мер перебував осторонь, як сторонній спостерігач. Поліція не дозволить будь-кому перешкоджати військовослужбовцям Збройних Сил України виконувати свій обов’язок по захисту держави. Винні понесуть відповідальність згідно чинного законодавства», – зазначив В’ячеслав Аброськін.

Зачинщики заворушень, які намагалися втекти з місця події, були затримані та доставлені у відділення поліції.

Станом на 23.20 заворушення припинено, мешканці розійшлися. В’ячеслав Аброськін подякував співробітникам Торецького ВП за оперативні дії по забезпеченню правопорядку та безпеки громадян.

До ранку в Торецьку було організовано посилене патрулювання. На цей час ситуація залишається спокійною і контрольованою.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *