Застілля на Київщині закінчилося стріляниною

Мешканець Яготинського району вирішив помститися своєму кривднику за нанесені тілесні ушкодження та прострелив йому ногу. Зловмисника затримано.

У вихідний день на спецлінію поліції Київської області надійшло повідомлення, що в с. Ничипорівка з вогнепальної зброї травмовано молодика.

Поліцейські, які одразу прибули на місце події, встановили, що троє місцевих жителів розпивали спиртні напої на подвір’ї 37-річного господаря домоволодіння. Між 31-річним та 45-річним гостями виникла словесна перепалка, а послідуюча бійка не вирішила їхній конфлікт. З нав’язливою метою покарати свого кривдника, побитий старший чоловік побіг додому та взяв мисливську рушницю. Повернувшись, він здійснив один постріл вгору, а потім прострелив молодику стегно правої ноги та зник з місця події.

Потерпілого доставили до хірургічного відділення Яготинської Центральної районної лікарні. Працівники поліції за «гарячими слідами» встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його. Правоохоронці знайшли та вилучили знаряддя скоєння злочину – мисливську рушницю, яку зловмисник заховав у себе на городі.

За даним фактом слідчими Яготинського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *