Стрілянина в Києві. Відео

48-річного потерпілого з вогнепальними пораненнями доправили до лікарні. Поліція розпочала розшук двох зловмисників, які на мотоциклі зникли з місця події.

Вчора о 8:15 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка на Печерській площі столиці. Поліцейські на місці події виявили 48-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями тіла. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілого одразу госпіталізували до лікарняного закладу.

Попередньо встановлено, що потерпілий на власній автівці рухався Печерською площею. У цей час двоє невідомих на мотоциклі кілька разів вистрілили в напрямку водія, спричинивши чоловікові вогнепальні поранення грудної клітини, ніг та шиї.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи міської та районної поліції, експерти-криміналісти, оперативники. Правоохоронці встановлюють свідків та очевидців події і з’ясовують усі обставини скоєного.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Печерському районному управлінні столичної поліції. Попередньо слідчі кваліфікують цю подію як замах на вбивство.

Шановні громадяни, якщо Ви стали свідками збройного нападу, маєте відео з автореєстраторів або володієте будь-якої іншою корисною інформацією для слідства, просимо негайно звернутися до Печерського управління поліції (вул. Московська, 30) або зателефонувати на «102».

Правоохоронці, зі слів свідків, з’ясували, що позашляховик зупинився на червоний колір світлофора. При цьому в автомобілі перебував водій та пасажир, який згодом і отримав вогнепальні поранення. Встановлено, що до транспортного засобу під’їхав мотоцикл із двома чоловіками, які були у балаклавах. У цей момент водій помітив, як пасажир двоколісного направив у їхню сторону пакет. При цьому пролунало кілька пострілів, однак експерти не вилучили з місця події стріляних гільз. У результаті водій вискочив із авто, а пасажир отримав поранення. Зараз він перебуває у лікарні, йому роблять операцію.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 15 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція розшукує зловмисників, які втекли з місця події на білому мотоциклі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *