Напад на магазин лотерей в столиці

Подія трапилася на вулиці Братиславській, що в Деснянському районі столиці. Двоє розбійників під погрозою насильства відібрали у касира майже 12 тисяч гривень.

Близько 13-ї години до чергової частини поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на магазин із продажу державних лотерей. На місці події до правоохоронців із відповідною заявою звернулася 50-річна касир магазину. Жінка розповіла поліцейським, що двоє невідомих у масках під погрозою начебто пістолетів змусили її видати з каси гроші.

Слідчо-оперативна група провела ряд необхідних першочергових слідчих дій, оглянула місце скоєння кримінального правопорушення, встановила свідків та очевидців, за інформацією яких отримали прикмети підозрюваних чоловіків.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання чоловіків, причетних до скоєння цього злочину. Зловмисникам загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *