Киянка викинула немовля у сміттєпровід. Відео

В Оболонському районі столиці двірник знайшла у сміттєвому баку мертвого новонародженого хлопчика. Жінка негайно викликала поліцію та медиків.

Повідомлення про страшну знахідку до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло вранці. За вказаною адресою терміново прибули правоохоронці.

Лікарі швидкої допомоги констатували смерть дитини. Для остаточного з’ясування причин смерті тіло хлопчика направили на судово-медичну експертизу.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 117 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження або ж позбавлення волі.

Правоохоронці провели поквартирний обхід, опитали жителів прилеглих будинків, встановили імовірних свідків та очевидців цієї трагічної події. А відтак знайшли породіллю.

З’ясувалося, що 28-річна киянка, яка сама виховує двох малолітніх дітей, у суботу, 11 червня, прийшла в гості до подруги. Тут їй стало зле, у неї почалися перейми. У результаті вона у вбиральні народила хлопчика. З її слів, дитинка не дихала, тож вона злякалася, загорнула немовля у рушник і викинула у сміттєпровід.

При спілкуванні зі слідчими жінка розповіла, що на обліку у лікарів під час вагітності не перебувала. Зараз же її доставили у медзаклад для проходження огляду.

Проводяться всі необхідні слідчі дії, після завершення яких правоохоронці приймуть процесуальне рішення у кримінальному провадженні.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *