Бабуся підкинула свого новонародженого онука до лікарні. Відео

Сватівські правоохоронці встановили особу багатодітної 33-річної місцевої мешканки, яка самостійно народила небажану четверту дитину та за допомогою своєї матері позбавилася немовляти. Жінки, вигадавши історію про те, що знайшли малюка на вулиці, відвезли його до лікарні.

Зранку 14 червня до чергової частини Сватівського відділу поліції надійшло повідомлення чергового лікаря Сватівського РТМО про те, що до прийомного відділу невідома жінка доставила новонародженого хлопчика.

До медичного закладу негайно виїхала слідчо-оперативна група. В ході спілкування з правоохоронцями 65-річна сватівчанка, яка «знайшла» дитя, помітно нервувала і декілька разів змінювала свідчення. Спочатку жінка повідомила, що знайшла хлопчика на вулиці Островського міста Сватове у коробці з-під печива, потім, що дитину, начебто, підкинули невідомі до порогу домоволодіння, у якому вона мешкає разом зі своєю донькою та онуками.

Поставивши під сумнів пояснення пенсіонерки, поліцейські вирішили опитати її доньку. Жінка довго вагалася, але все ж зізналася, що не бажала народження четвертої дитини, тому вагітність переховувала і на медичному обліку не перебувала. Народивши вдома без допомоги медиків, породілля вирішила позбавитись сина, для чого і вигадала разом з матір’ю історію про підкидька.

Наразі новонароджений у задовільному стані перебуває під наглядом лікарів.

За даним фактом слідчим відділом Сватівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 135 КК України «Залишення в небезпеці».






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *