Садовий наказав зняти про опонента фільм?

– Розповіли мені журналісти 24 каналу, що Андрій Іванович (той що Садовий) дав вказівку відзняти фільм про Васюника: “знайдіть його все майно, бізнес, проаналізуйте його роботу в Нафтогазі…”, – повідомив народний депутат України Ігор Васюник. – Ну одним словом, “компроментуючий” такий фільм.

“Андрій Іванович, зайдіть на сайт ВРУ і почитайте мою декларацію – там все є. Я розумію, вам просто важко уявити як це – не ховати зароблені гроші і декларувати своє майно”, – відповів Васюник.

“В той час коли ви, Андрій Іванович, вибудовували аферистичну піраміду “Галицькі інвестиції”, я крок за кроком виграв 95 судів в кума Путіна – Медведчука, щоб захистити власний бізнесу.

Просто не знаю як ще пояснити людині, яка за життя не збудувала і собачої буди, як це – розвивати бізнес і створювати робочі місця.

Щодо Нафтогазу: до недавнього часу я був єдиним із заступників глави правління проти кого небуло за що відкривати кримінальні справи”, – обурився депутат.

На думку Васюника, при бажані і завданні можна по- різному зманіпулювати інформацією. Особливо, якщо згадати ось те останнє у медіа Садового – “німецький інвестор виявився чоловіком львівської лікарки” (це так, вочевидь, в Садового пробували пояснити чому вони відмовили іноземним інвесторам в будівництві сміттєпереробного заводу). Конвульсії якісь…






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *