Різанина в Києві

Під час події працівник підприємства та представник приватної охоронної фірми отримали ножові поранення.

4 червня, близько першої години ночі до Шевченківського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про госпіталізацію до хірургічного відділення двох чоловіків з проникаючими ножовими пораненнями, які спричинили їм невідомі у приміщенні будівлі на вулиці Нагірній.

На місце події відразу виїхали автопатрулі та слідчо-оперативна група у повному складі. Попередньо встановлено: до приміщення непрацюючого підприємства, яке знаходилося під охороною, проникли невідомі. На їхні дії зреагувала сигналізація, тож сторож натиснув тривожну кнопку охоронної організації. Дочекавшись приїзду екіпажу, працівник підприємства разом із охоронцем пішли обстежувати приміщення. На другому поверсі вони зустріли двох незнайомців, які намагалися винести із будівлі металеві деталі та дроти. Попереджувальний сигнал вистрілу у повітря із травматичної зброї молодики проігнорували, а на спробу їх зупинити, нанесли ножові поранення та зникли у невідомому напрямку.

Потерпілих доправили у лікарню і надали необхідну медичну допомогу. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи у межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує тюремний строк.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *